Jelentkezés

A beérkezett jelentkezéseket e-mailben is visszaigazoljuk, a választott csoportindítás dátumával. A képzés indulásának a napján 18.00-kor lesz az első, kutya nélküli megbeszélés, ami a csoportba való bekerülés feltétele.

Képzésre szükséges felszerelés

A foglalkozásokon a kutya méretéhez és erejéhez illeszkedő bőr- vagy szövetnyakörvre (nem szöges és nem fojtó, de hám lehet) és bőr- vagy szövetpórázra (kb. 1-1,5 m hosszú) lesz szükség. Nem ideális az úgynevezett „kiképző” póráz, a láncpóráz vagy Flexi pedig egyáltalán nem alkalmas a kiképzéshez. Támadásra vagy durva játékra hajlamos kutyáknál szájkosárra is szükség lehet.

A kiképzéshez ezen kívül játékot (pl. labda, madzagos labda, sípoló süni, kong), illetve jutalomfalatot (lehetőleg nem száraztápot, hanem sajtot, virslit stb.) kell hozni. A jutalomfalatokat érdemes övtáskában vagy övre fűzhető jutalomfalat tartóba tenni a gyakorlás alatt, hogy mindig kéznél legyen a megfelelő pillanatban. Aki már alkalmazott korábban klikkert a tréninghez, használhatja a foglalkozásokon is.

A kutyát feltétlenül érdemes kullancs elleni védelemmel ellátni. Itatótál és egy palack víz, különösen meleg időben mindenképpen szükséges.

Kérjük, hogy az oltási könyv és később a tagsági kártya mindig legyen a gazdánál!

Az első alkalom – Kölyöksuli és Alapfokú képzésünknél

Az online jelentkezés után a rendszer mindenkinek automatikus visszajelzést küld a szükséges információkkal!A legelső, tájékoztató alkalomra még KUTYA NÉLKÜL kell jönni, amikor is elmondunk minden olyan fontos tudnivalót, amire a későbbiekben szükség lesz. Itt tudjuk azokat az esetleges egyéni problémákat is megbeszélni, ami a későbbi közös munkát zökkenőmentesebbé teszi.

Az itt kapott információk alapján mindenki eldöntheti, hogy az iskola által nyújtott lehetőségek megfelelnek-e az igényeinek. A megbeszélés után lehet beiratkozni, ahol be kell mutatni a kutya oltási könyvét, ezért azt mindenképpen el kell hozni. A beiratkozással az iskola pártoló tagjává válik mindenki, így jogosult a megadott képzési időben minden csoportos foglalkozáson részt venni.

Személyes adatok
Kutya adatai
A fájlok mérete legfeljebb 2 MB lehet.
Engedélyezett fájltípusok: gif jpg jpeg png pdf doc docx xls xlsx rar zip.