2kolyokfelkeszito
2kolyokfelkeszitoK

Kölyökfelkészítő

Ezt a privát foglalkozástípust főleg 8-12 hetes kölykök esetében ajánljuk, mivel ilyenkor még az oltások hiányában nem lehet kimozdulni a kiskutyával. Ugyanakkor nagyon hasznos lehet, akár még a kölyök érkezése előtt is egy ilyen kurzus. Segítünk kialakítani a napi rutint, elmondjuk a szobatisztaságra nevelés sikeres módszereit, illetve felkészítünk a leendő feladatokra.

Nagy könnyebbség a kutya nevelése során, ha nem kezelni, hanem megelőzni tudjuk a bajokat! Ebben nyújtunk segítséget a kölyökfelkészítő foglalkozás során. Kitérünk a leendő szeparációs problémák megelőzésére, a helyes sétáltatás és játék mikéntjére is. Elmagyarázzuk, hogy a kutyák milyen módon gondolkodnak, tanulnak, és milyen eszközöket használjunk, amikor egy szabályt vagy egy új gyakorlatot akarunk megtanítani.

Odafigyelünk az egyéniségekre is. Nem kőbe vésett szabályokat adunk át, hanem mindkettőtök személyisége és az életteretek figyelembevételével dolgozzuk ki az ideális módszereket. Felkészítünk a kutya sejthető jövőbeli temperamentumára, kialakítva azokat tevékenységeket, melyek ideálisak lesznek számotokra a bizalom kiépítéséhez és a harmonikus együttélés eléréséhez.