Jelenlegi hely

Extra szolgáltatásaink

Kutyanapközi: miért jó?
 

- Garantáltan fáradt kutya! Egész napos játék során a kutyák nem csak remekül szórakoznak, de biztosan fáradtan távoznak, így könyeb lesz péntek este otthon hagyni, ha a gazdik is szórakozásra vágynának, vagy akár vendégeket fogadni.

- Elengedhetetlen szocializáció. A napköziben kontroláltan, szakmai felügyelet mellett érintkeznek egymással a kutyusok. A kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek lehetőségük nyílik egymásról tanulni, ismerkedni. Ha kutyád aggódik a többi kutyától (pl. mert a karantén időszakában nem tudtatok kimozdulni), akkor ez egy jó lehetőség, hogy oldjuk a kiskutya aggodalmait.

- Ha a kutyát szeparációs, stresszel amikor otthon hagyod, akkor szintén itt a helye. A kutyás társaság segít elterelni a gazdi elvesztéséről a figyelmét, illetve az oktatók kedves magatartása oldja a kutya félelmeit.

- Ha csak szeretnél egy kutyamentes napot. Szíven látjuk kis kedvencedet. :)

A napközi pénteken 10-től 16-ig tart.

A területen, ha szükséges, a kutyák igényeinek megfelelően több csoportra bontjuk az ebeket.
Ha érdekel, akkor jelentkezz emailen, vagy telefonon.
Amit hoznod kell: póráz, nyakörv, oltási könyv (csak az első alkalommal), szükség esetén a kiskutya ebédje (feliratozott tányérban).

 

 

Háznál képzés/Magán óra:
 

- Kölyök nevelési tanácsadás: Újdonsült kiskutyád megérkezett új otthonába, de még nem tudod igazán mit kezdj vele? Keress minket bátran. 2-3 alkalmas nevelési tanácsadásunk során át tudunk beszélni minden fontos dolgot, mi a sikeres nevelés kulcsa. Sok esetben ilyenkor még megelőzhető, hogy kialakuljanak viselkedésproblémák, amiket később sokkal nehezebb kezelni, mint pl. a felugrálás, pórázhúzás.

- Ha már kialakult problémákkal küzdötök, mint az üdvözlés során történő felugrálás, pórázhúzás, élelem lopás, más kutyák intenzív ugatása, akkor szintén keress minket bizalommal. Segítünk! A probléma mélységétől függően változó lehet, hogy ez esetben hány órára van szükség. Itt minden a kutya kooperációján, és a gazda kitartásán múlik! De ezek a problémák odafigyeléssel mind orvosolhatók.

- Kutyád esetleg agresszív, vagy nagymértékben fél, esetleg félemi-agressziós? Nem jön ki emberekkel, vagy kutyákkal, ezért nem tudtok csoportos képzésre járni? Magán óra során át tudjuk beszélni a teendőket. Ilyen jellegű problémánál van a legnagyobb szükség arra, hogy a gazda együttműködjön, kövesse az oktató tanácsait. Ez egy hosszabb távú folyamat. Több órára van szükség, a kezdeti kezelés után, érdemes havonta/kéthavonta konzultálni az oktatóval, hogy minden rendben halad e.

Bármelyik opcióról legyen is szó a képzés történhet háznál, az iskola területén, vagy külső helyszínen. Ha a gazdának nincs meghatározott preferenciája, akkor az oktató fog tanácsolni helyszínt, úgy, hogy az adott problémákat, felmerülő kérdéseket a legjobb módon lehessen kezelni.

Részletekről érdeklődj emailen, vagy telefonon.

 

topmancs.kutyaiskola@gmail.com

Ferenczy Borbála:

+36 20 370 6051

(Ha dolgozunk nem tudjuk felvenni a telefont. Kérlek írj emailt, ha nem sikerül elérned.)