Jelenlegi hely

Vírus helyzet - Szolgáltatásaink

Kedves Gazdák!

A kiadott rendeletek és a vírusveszély növekedése miatt mi is úgy döntöttünk, hogy felfüggesztjük a tanfolyamainkat. Így nem fog elindulni a márciusi képzés sem. A tanfolyamok egyelőre beláthatatlan ideig szünetelnek.

 

Tudjuk, hogy vannak olyan kutyák, akiknek viszont most van szüksége szocializációra, képzésre, energia levezetésre. Őket sem szeretnénk cserbenhagyni, így már dolgozunk az alternatívákon:

 

- Kutyanapközit indítunk, ahol a kutyák részt vehetnek az iskolai programokban, de az emberi kontaktus mégis szinte a nullára csökken. Az azonos tömegű ebek kerülnek egy csoportba és egész nap szabadon játszhatnak, persze kiképzői felügyelet mellett. Így a nehéz időkben a gazdáknak legalább a kutya lefárasztása, fejlődése, szórakozása miatt nem kell aggódnia.

E mellett, ha külön igény merül fel a gazda részéről, akkor foglalkozást is tartunk az egyes kutyáknak, így a képzettségük is fejlődik. (Az iskola területén közösen használt elemeket (kapu, kuka) folyamatosan fertőtlenítjük. Kutya átadásakor, átvételekor egyszerre csak egy gazda tartózkodhat majd a pályán)

 

- A kutyanapközit (ahol csak a kutya tanul) jól kiegészítheti a pár hét múlva induló online kurzusunk. Így a gazdák is lépést tarthatnak a kutyák tanulásával.

 

- E mellett, ha a kapacitásunk engedi, elmegyünk házhoz képezni. Ebben az esetben, ha a gazda is részt kíván venni, akkor tartjuk a 2-3 méteres távolságot, illetve mindenképpen szabad térben (utca, kert) végezzük a képzést. Ha a gazda nem tud részt venni (idős, munka vagy gyerek miatt nem tud, de nem beteg!) akkor a kiképző egyedül viszi egy fejlesztő (póráz tisztelet tanító) sétára a kutyát. Ebben az esetben átadás-átvételkor a kutya felszerelését fertőtlenítjük.

 

Ha bármelyik opció felkeltette az érdeklődését, kérjen tájékoztatást az alábbi email címen, vagy telefonszámon.

 

topmancs.kutyaiskola@gmail.com

+36 20 370 6051