Jelenlegi hely

Képzéseink

Képzéseink

A kutyád szó szerint a mindennapjaid részét képezi? Nem szeretnéd, ha bármiről lemaradna? Szeretnéd magaddal vinni a nyaralásra?

Az Érettségi felkészítő és a Top képzések pont az ilyen életmód elérését célozzák. Foglalkozásaink során nem az alapengedelmességre tesszük a hangsúlyt, hanem az együttélés szabályaira. Kutyáink egyik fő erénye, hogy más háziállatokhoz képest nagyon jól tudnak alkalmazkodni az emberek változatos életmódjához, de azért számukra is jut kihívás bőven. Ahhoz, hogy kutyáink ne szoruljanak a négy fal közé vagy a kertbe, rengeteg szabályt kell elsajátítaniuk, például hogy nem szabad megkergetni a macskákat, hogy rendezetten utazzanak a villamoson, vagy hogy a legnagyobb nyári hőségben sem csobbanhatnak egy szálloda medencéjében. Persze a gazdiknak is tanulni kell, hiszen ha azt szeretnénk, hogy kutyánkat beengedjék a parkba, kávézóba, szálláshelyekre, akkor oda kell figyelnünk rá, és kordában tartani a vágyait. Sok esetben nem is gondolnánk, hogy kutyánk milyen problémákat okozhat. A Top Mancs csapata elkötelezett a mellett, hogy segítsük a gazdákat a megfelelő etikett betartására, továbbadására, hogy minél több hely legyen elérhető kutyáink számára is.

Ha úgy érzed, a fentiek szellemében szeretnél te is igazi kutyás gazdivá válni, akkor nézz szét a Top Képzéseink között!

Az összes Top Képzés előfeltétele a sikeres Érettségi Vizsga!