Jelenlegi hely

Top képzések

Top képzések

A kutyád szó szerint a mindennapjaid részét képezi? Nem szeretnéd, ha bármiről lemaradna? Szeretnéd magaddal vinni a nyaralásra?

A Top képzések pont az ilyen életmód elérését célozzák. Foglalkozásaink során nem az alapengedelmességre tesszük a hangsúlyt, hanem az együttélés szabályaira. Kutyáink egyik fő erénye, hogy más háziállatokhoz képest nagyon jól tudnak alkalmazkodni az emberek változatos életmódjához, de azért számukra is jut kihívás bőven. Ahhoz, hogy kutyáink ne szoruljanak a négy fal közé vagy a kertbe, rengeteg szabályt kell elsajátítaniuk, például hogy nem szabad megkergetni a macskákat, hogy rendezetten utazzanak a villamoson, vagy hogy a legnagyobb nyári hőségben sem csobbanhatnak egy szálloda medencéjében. Persze a gazdiknak is tanulni kell, hiszen ha azt szeretnénk, hogy kutyánkat beengedjék a parkba, kávézóba, szálláshelyekre, akkor oda kell figyelnünk rá, és kordában tartani a vágyait. Sok esetben nem is gondolnánk, hogy kutyánk milyen problémákat okozhat. A Top Mancs csapata elkötelezett a mellett, hogy segítsük a gazdákat a megfelelő etikett betartására, továbbadására, hogy minél több hely legyen elérhető kutyáink számára is.

Ha úgy érzed, a fentiek szellemében szeretnél te is igazi kutyás gazdivá válni, akkor nézz szét a Top Képzéseink között!

Az összes Top Képzés előfeltétele a sikeres Érettségi Vizsga!

Városi kutya képzés

Ezen a képzésen megismerkedhetsz a városi kutyás élet nehézségeivel, kezdve a tömegközlekedés kacifántos módjaitól, a különböző utcai gyorséttermek illattengerének ignorálásáig. Megtanítjuk neked és kutyusodnak, hogy hogyan jussatok át tömegen, vagy haladjatok el más kutyák mellett zökkenőmentesen. A kutyád elsajátíthatja az éttermekben, kávézókban való nyugodt viselkedést, és a várakozás mikéntjét. A város sok konfliktushelyzetet rejt. Például a kezdő kutya számára teljes rejtély, hogy hova lehet és hova nem illik üríteni. A helyszínhez fűződő szocializáció és ismerkedés elengedhetetlen, ha valaki magabiztosan akar mozogni a kutyájával. Sok, a kutyák számára ijesztő akadály merülhet fel, mint a hőfüggöny, mozgó reklámtábla, csillogó vagy áttetsző talaj, rácsok… A felsorolt számos téma átvétele része ennek a képzésünknek.

A képzés kis létszámú, 3 fős csoportban történik, heti egy alkalommal, másfél órán keresztül.

Erdei kutyaképzés

Manapság szinte alapvető hozzáállás, hogy kutyádat is szeretnéd magaddal vinni kirándulni, ez azonban sokszor nem olyan egyszerű. Az erdő rengeteg ingert rejt, így sokszor nehéz a kutyát kontrollálni, ami akár veszélyeket is rejthet ebben a környezetben. Nemcsak az erdő adta kihívásokkal kell megküzdenetek, de más túrázók, más kutyák, vagy a biciklisek elkerülése is nehéz feladat elé állíthat benneteket. Az erdei képzésünk során kitérünk minden eshetőségre, ami felmerülhet a kirándulások során, és a kutyáknak és a gazdáknak is fontos megtanulnia. Nevelési technikákat adunk át, melyeket kifejezetten rád és a kutyádra szabunk. Tanácsokkal látunk el a jövőbeli fejlődésetek érdekében. Emellett játékos készségfejlesztő gyakorlatokkal színesítjük a foglalkozásokat. Akkor is itt a helyed, ha szeretnél változatos, meseszép környezetben fejlődni kutyusoddal, egy jó hangulatú, kis fős csoportban.

A képzés kis létszámú, 3 fős csoportban történik, heti egy alkalommal, másfél órán keresztül.

Kertvárosi kutyaképzés

Akár a kertvárosban élsz, akár a városban, előfordulhat, hogy kertvárosi környezetben kerülsz. Talán nem rejt akkora veszélyeket ez a helyszín, mint az erdő és a város, de igencsak bővelkedik kihívásokban. Találkozhattok kerítések mögött ugató, acsarkodó kutyákkal, a felbontott útszakaszokkal, a szembejövő gyereksereggel, a hirtelen elhalódó rolleressel és még sorolhatnánk. A kertvárosi kutya képzésnek a mellett, hogy ezekre mind felkészítsen téged és a kutyádat egyaránt, célja, hogy megtanítsa a helyes pórázos és póráz nélküli séta alapjait, a padka és más szabályokat, hogy magabiztosan félelmek nélkül járhassátok az utcákat.

A képzés kis létszámú, 3 fős csoportban történik, heti egy alkalommal, másfél órán keresztül.

Strandoló kutya képzés

Félsz, hogy a kutyád nem tud esetleg úszni, vagy már tapasztaltad, hogy tényleg nem megy neki? A kutyád imádja a vizet, de ha mélyebbre megy, csak csapkod és szenved? Ne aggódj erre is van megoldás. A kutyákat épp úgy, mint a gyerekeket, meg lehet tanítani úszni. Kellő türelem és hozzáértés segítségével még a nem annyira vízszerető kutyák is könnyeddé válnak a vízben, a közös strandolás pedig nem egy élet-halál harc lesz. Persze a strand körül sok tudnivaló van még az úszáson kívül. Fontos, hogy miként tudod irányítani a kutyádat a vízben, illetve mire kell figyelni a parton. A te és kutyád jártassága ezekben a témákban elengedhetetlen, hogy a közös pancsolós nyaralás valóban jó hangulatú kikapcsolódás legyen.