Jelenlegi hely

Magánoktatás

Magánoktatás

Viselkedésterápia

A magánoktatás sok okból lehet szükséges, de a legnagyobb előnye, hogy az oktató minden figyelme csak rád és a kutyádra összpontosul. Itt van igazán lehetőség átbeszélni az egyéni helyzeteket, az otthoni elakadásokat, a sétáltatásnál felmerülő problémákat. Pár esetben ezekre nem lehet tanfolyami szinten megfelelő választ adni, mert a gazdik élettere, napi rutinja esetenként eltér, így más-más megoldás lesz ideális számukra.

A magánoktatás történhet háznál, vagy az iskola területén is. A gazda és az oktató konzultáció során döntik el, melyik helyszín az ideálisabb a páros számára. Illetve kialakítják, hogy milyen napokon és milyen rendszerességgel történjenek a képzések.

Ha a kutyád nem vihető közösségbe, mert agresszív vagy fél a többi kutyától vagy emberektől, akkor szintén a magánoktatás az ideális számotokra. Persze ha van rá lehetőség, akkor igyekszünk olyan szintre fejleszteni a kutyádat, hogy tudjatok közösségbe járni, úgyhogy remélhetőleg ez csak átmeneti megoldás lesz számotokra.

Privát alapképzés

Azok számára is ideális a magánoktatás, akiknek az életvitele nem engedi meg, hogy heti rendszerességgel járjanak tanfolyamra, de mindképp szeretnék, ha kutyusuk kijárná az iskolát, és jól nevelt felnőtt kutya válna belőle. Mivel ez a képzési forma lehetővé teszi a rugalmas időpont-egyeztetést, így az elfoglaltabb gazdák számára sem lehetetlen a szakszerű kutyanevelés. Legyen szó már felnőtt kutyáról, kölyökről, vagy a legnehezebben kezelhető, kamasz kutyákról.

A privát alapképzés történhet háznál és az iskola területén is, de az általános szocializáció miatt a legjobb, ha mind a két helyszínt kihasználjuk a képzés során.

Kölyökfelkészítő

Ezt a privát foglalkozástípust főleg 8-12 hetes kölykök esetében ajánljuk, mivel ilyenkor még az oltások hiányában nem lehet kimozdulni a kiskutyával. Ugyanakkor nagyon hasznos lehet, akár még a kölyök érkezése előtt. Segítünk kialakítani a napi rutint, elmondjuk a szobatisztaságra nevelés sikeres módszereit, illetve felkészítünk a leendő feladatokra.

Nagy könnyebbség a kutya nevelése során, ha nem kezelni, hanem megelőzni tudjuk a bajokat! Ebben nyújtunk segítséget a kölyökfelkészítő foglalkozás során. Kitérünk a leendő szeparációs problémák megelőzésére, a helyes sétáltatás és játék mikéntjére is. Elmagyarázzuk, hogy a kutyák milyen módon gondolkodnak, tanulnak, és milyen eszközöket használjunk, amikor egy szabályt vagy egy új gyakorlatot akarunk megtanítani.

Odafigyelünk az egyéniségekre is. Nem kőbe vésett szabályokat adunk át, hanem mindkettőtök személyisége és az életteretek figyelembevételével ajánljuk az ideális módszereket. Felkészítünk a kutya sejthető jövőbeli temperamentumára, kialakítva azokat tevékenységeket, melyek ideálisak lesznek számotokra a bizalom kiépítéséhez és a harmonikus együttélés eléréséhez.

 

A Viselkedésterápia, Privát alapképzés és Kölyökfelkészítő foglalkozások 60 percesek.

A foglalkozások díjazása az iskola területén 7000 Ft, háznál 10.000 Ft.

Jelenleg csak várólistára tudjuk felírni a jelentkezőket!

 

Egyéni vizsgafelkészítő

Úgy gondolod, a kutyádnak elég pár alkalom a vizsgaszint eléréséhez, ezért nem szeretnél egy teljes tanfolyamra beiratkozni? Esetleg más iskolából érkeztetek, de úgy érzed, a vizsgánk még nem sikerülne rögtön? Szeretnél a Középfokú vagy a Haladó csoportunkba beiratkozni és ehhez szükséged van az előfeltételként megadott vizsgára?

Ha bármelyik igaz rád, akkor itt a helyed!

Keress minket bizalommal és időpont egyeztetést követően, az első foglalkozáson felmérjük kutyád felkészültségi szintjét, és megmondjuk, hány alkalomra lenne szükségetek. Persze az otthoni gyakorlás is nagyon fontos, ezért elhalmozunk benneteket házi feladatokkal.

Viselkedésproblémás kutyák számára a vizsgafelkészítés nem elérhető! Ebben az esetben előbb viselkedésterápiás magánoktatáson kell részt vennie a párosnak.

A vizsgafelkészítés az iskola területén történik, időtartama 60 perc, ára 6500 Ft.

Jelenleg csak várólistára tudjuk felírni a jelentkezőket!