Jelenlegi hely

Napközi

Napközi

Miért jó?

Kutyád egész nap szaladgálna, játszana, de neked nincs időd rá? Nem szeretnéd a teljesen munkaidő alatt otthon hagyni őt egyedül, bezárva? A napközi az ideális hely kutyád számára, hogy míg te dolgozol, ő jól szórakozhasson egész nap. A napköziben garantáltan lefárad a legmozgékonyabb eb is, így könnyebb lesz péntek este otthon hagyni, ha a gazdik is szórakozásra vágynának, vagy akár vendégeket fogadnának.

Vagy ha csak szeretnél egy kutyamentes napot, szíven látjuk kis kedvencedet

Kölyök/fiatal kutyák esetében ez egy kivalló alkalom arra, hogy kutyusod szocializálódjon. A napköziben kontroláltan, szakmai felügyelet mellett érintkeznek egymással a kutyusok. A kicsiknek és nagyoknak, fiataloknak és idősebbeknek lehetőségük nyílik egymástól tanulni, ismerkedni. De ha szükséges, akkor több csoportba bontjuk a kutyusokat (pl. nagyon nagy testű és nagyon kis testű kutyák). Ha kutyád aggódik a többi kutyától (pl. mert eddig nem tudtatok kimozdulni), akkor ez egy jó lehetőség, hogy oldjuk a kiskutya aggodalmát.

Ha a kutyád szeparációs stresszel, amikor otthon hagyod, akkor szintén a napköziben a helye. A kutyás társaság segít elterelni a gazdi elvesztéséről a figyelmét, illetve az oktatók kedves magatartása csökkenti a kutya félelmeit. Nem csupán a lakás nem lesz romokban a szeparáció miatt, de a kutyus is jobban fogja érezni magát nálunk.

Amit hoznod kell: póráz, nyakörv, oltási könyv (csak az első alkalommal), szükség esetén a kiskutya ebédje (feliratozott tányérban).

 

Jelenleg téli szünet van!