Gyakorlati Tréner Program

Érdekel a kutyakiképzés, de nincs hol elmélyítsd a tudásod?

Elvégeztél egy vagy több elméleti képzést, de nem tudsz elég széleskörű tapasztalatokat gyűjteni?

A Top Mancs Gyakorlati Tréner Program keretében részt vehetsz a foglalkozásainkon, bevonunk a szakmai megbeszélésekbe, válaszolunk a kérdéseidre, és lehetőséget biztosítunk arra, hogy kipróbálhasd magad a kutya-gazdi párosokkal való együttműködésben. Nem hagyjuk, hogy zsákutcába tévedj, végig ott állunk mögötted és támogatunk. Közös célunk, hogy minél többet megtanulj a kutyák világáról, és fejlődjön a szakmai szemléted. Csapatunk a kutyázás számos területén érdekelt, így ha nálunk jól teljesítesz, akkor az alapokon továbblépve, szakosodni is tudsz. Ha a sportkutyázás, a viselkedésterápia, vagy épp a segítőkutyák képzése érdekel inkább, akkor biztosítjuk számodra a továbbtanulás lehetőségét.

Fontosnak tartjuk, hogy a kutyákról testközelből tudj tanulni, ne csak az iskolapadból (vagy online oktatáson keresztül), miközben segíted a mi munkánkat. Ne lepődj meg, ha bevonunk az órákba és kérünk tőled ezt-azt, sőt minél több kérést kapsz, annál biztosabb lehetsz benne, hogy érdemesnek tartunk erre a munkára.

Ráadásul, ha úgy érezzük gyorsan tanulsz, és jó kiképző válik majd belőled, beleillesz a Top Mancs közösségébe, akkor előbb-utóbb felveszünk a csapatba és munkalehetőséget biztosítunk a számodra!

Egy-egy program során végigasziztálhatod a hathetes tanfolyamaink foglalkozásait, plusz a pótórákat és vizsgaalkalmakat. Összességében egy program 8 hétig tart, ez idő alatt két általad választott csoport fejlődését követheted nyomon, és tanulhatsz közben a profi oktatóktól.

A 8 héten át tartó program – legalább 26 alkalom – 2 csoportba való betekintéssel és gyakorlati tapasztalat gyűjtéssel – 56.000 ft.

Ha érdekel a Gyakorlati Tréner Programunk, küldd el nekünk szakmai motivációs leveledet és önéletrajzodat emailben, és elbíráljuk jelentkezésedet.