ovifejlec

Kölyökovi

Hétköznap Délutáni Kölyökovi

Foglalkozás időpontjai:
Kedd és Szerda
18:30-19:00

Hétvége Reggeli Kölyökovi

Foglalkozások időpontjai:
Szombat  Vasárnap
9:55-10:25
Ár: 2000 Ft / alkalom; 5 alkalmas bérlet: 8000 Ft
Első alkalom ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A regisztráció a MotiBro rendszerén keresztül történik.
Kérjük, a bérletvásárlási szándékot a topmancs.kutyaiskola@gmail.com címen jelezzétek.
Kérjük, az egyes kölyökovi alkalmakra a bérletvásárlástól függetlenül jelentkezzetek be a MotiBron.

Bejelentkezem Kölyökovi foglalkozásra

Hétköznap Délutáni Kölyökovi

Foglalkozások időpontjai:
Kedd és Szerda
18:30-19:00

Hétvége Reggeli Kölyökovi

Foglalkozások időpontjai:
Szombat és Vasárnap
9:55-10:25
Ár: 2000 Ft / alkalom; 5 alkalmas bérlet: 8000 Ft
Első alkalom ingyenes, de regisztrációhoz kötött!
A regisztráció a MotiBro rendszerén keresztül történik.
Kérjük, a bérletvásárlási szándékot a topmancs.kutyaiskola@gmail.com címen jelezzétek.Kérjük, az egyes kölyökovi alkalmakra a bérletvásárlástól függetlenül jelentkezzetek be a MotiBron.
Bejelentkezem Kölyökovi foglalkozára

Mi ez és miért jó?

Felügyelt “játszóház”. Az a hely, ahol kiskutyák biztonságban, szakértői felügyelet mellett kezdhetnek el ismerkedni kutyatársaikkal. A kölykök a foglalkozás során szabadon ismerkedhetnek, játszhatnak, szaladgálhatnak egymással. Eközben az oktatók segítik a kiskutyákat a helyes kommunikációs és játékformák elsajátításában, illetve a gazdákat ezek olvasásában és kezelésében. A kölyköket (létszám függvényében) külön csoportokban, egymástól elválasztott területen fogadjuk, így biztosítjuk, hogy minden kiskutya a maga korának, habitusának és méretének megfelelő társaságban, felszabadultan szórakozhasson.

Szocializációs közeg. A megfelelő szocializáció elengedhetetlen minden kutya életében, és fontos minél hamarabb belekezdeni. A Kölyökovi célja, hogy a kutyák megismerjék más fajtájú társaik stílusát, személyiségét, megtanuljanak úgy hancúrozni, hogy vigyáznak egymásra.

Óvókutyák. A Top Mancs Kölyökoviban nemcsak más kölykökkel találkoznak a kutyusok, hanem olyan felnőtt kutyákkal is, akik segítenek a kölykök nevelésében. A szocializációnak ugyanis fontos eleme, hogy a kiskutyák különböző méretű, ivarú felnőttekkel is megismerkedjenek és jó dolgokat tanuljanak el tőlük. Az “Óvókutyák” szerepét elsősorban a Kutyával az Emberért Alapítvány magasan képzett segítő- és terápiás kutyái töltik be.

Behívás. Az oktatók segítségével lehetőség nyílik a megfelelő behívás alapjainak elsajátítására. A cél megalapozni a biztos behívást, ami jól működik akkor is, amikor kiskutyák épp belefeledkeznek a játékba.

Alkalmi részvétel. A Kölyökovi alkalmi rendszerű, tehát nem kell hosszú hetekre elköteleződni. A START Kölyök tanfolyamra járó kutya-gazda párosoknak a foglalkozás a Kölyökovival kezdődik, majd a 60 perces tanfolyami órára a suliban maradnak; így nekik a Kölyökovis részvétel a tanfolyam része és nem kell külön fizetni érte.

Az első kölyökovi díjmentes!

Kinek ajánljuk?

  • 8 kg alatti kölyköknek és felnőtteknek korhatár nélkül
  • 8-15 kg közötti kölyköknek 6 hónapos korig
  • 15 kg feletti kölyköknek 5 hónapos korig